Değerli Üyelerimiz ve KODOSK Dostları
16 yıldır doğa sporları ve kayak branşında çeşitli etkinlikler düzenleyen kulübümüzün faaliyet programında , her yıl olduğu gibi bu yılda üç değişik kayak merkezinde " KAYAK KAMPI " aktivitesi bulunmaktadır.
İlk kampımız 23-28 Ocak 2018 tarihlerinde 4 gece 5 gün konaklamalı olarak Bulgaristan Borovets kasabasında, pistlere kenar tek otel olan yenilenmiş konsepti ile Rila Otelde ( 4**** ) gerçekleştirilecektir.İkinci kampımız Mart ayında Slovenya Kranjska Gora Kayak Merkezinde 4 gece 5 gün şeklinde gerçekleşecektir.( 46 Kişilik kontenjanımız tamamen dolmuştur ). Üçüncü kampımız ise hafta sonu şeklinde yurt içinde düzenlenecektir.
Bu yıl tamamen yenilenen konseptiyle RİLA otelle anlaşmamızı yaparken odaların tamamını yenilenmiş Süperior odalardan seçtik. Süperior odaların avantajı, farklı ve özel restaurantta yemek, odalarda ücretsiz wifi, ücretsiz kayak odası, ücretsiz thermo zone ve fitness.
Yılların vermiş olduğu tecrübemizle, bu kayak sezonununda keyifle geçmesini diliyoruz
Kocaeli Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu
ÖNEMLİ: Organizasyomuzun sağlıklı gerçekleşmesi açısından, kampa katılmak isteyenlerin, 20 kasım tarihine kadar ETKİNLİK KAYIT SİSTEMİNE rezervasyonlarını eksiksiz olarak yaptırmalarını ve bu tarihe kadar kişi başı 100 € kapora ücretini organizasyon komitesine ulaştırılmaları gerekmektedir. Diğer ücretler ve vize alacakların belgeleri 20 aralık 2017 tarihine kadar tamamlanacaktır.Herhangi bir sebeple iptal durumunda iade yapılmayacaktır.
Borovets Kayak Merkezi Turu,Olimpiyat Pistlerinde Sınırsız Kayak Keyfi
Yenilenmiş Konsepti ile Rila Hotel
4 Gece konaklamalı 5 Gün Yarım Pansiyon
1.GÜN 23 Ocak 2018
Saat 19:30 buluşma, 20:00 da İzmit Ncity Otoparkından hareketle İstanbul, Çorlu Edirne karayolu takip edilerek Kapıkule sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Haskovo-Plovdiv-Sofya karayolu takip edilerek Borovets’e yolculuk.
2.GÜN 24 Ocak 2018
Sabah Borovets’e varış,otelimize yerleşme ve serest zaman.
3.GÜN 25 Ocak 2018
Serbest gün ve zaman.Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek Sofya şehir turuna katılabilir ve Princess casino da şanslarını deneyebilirler.
4.GÜN 26 Ocak 2018
Serbest zaman.Dileyenler akşam extra olarak düzenlenecek Bulgar tavernası turuna katılabilir yerel müzikler eşiliğinde eğlenip yöresel yemeklerin tadına varabilirler.
5.GÜN 27 Ocak 2018
Serbest gün ve zaman.
6.GÜN 28 Ocak 2018
Sabah kahvaltı sonrası saat 11.00’de otelimizden hareket Plovdiv Haskovo karayolu takip edilerek,Kapıkule sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemleri sonrası, Kocaeli’ye dönüş, gezimizin sonu, misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.
TUR ÜCRETİNE DAHİL OLAN HİZMETLER
*Otobüs ile ulaşım,otobüs içi ikramlar ve rehberlik hizmetleri ,Mesleki sorumluluk sigortası.
*4* Rila otel de 4 gece yarım pansiyon konaklama.
FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ)
*Yurt dışı çıkış harcı 15 TL
*Ekstra turlar ve kişisel harcamalar, Müze ve ören yerleri giriş ücretleri,öğlen yemekleri.Otel extraları.
*Schengen vize ücreti 120 € dur , 65 Yaş üstü misafirler acenteye ek sigorta bedeli olarak 10 € öderler
2018 Yılı itibarı ile standart odalarda ilave yetişkin konaklaması yapılamıyor
Rila Hotel 4 * Yarım Pansiyon konaklama Superior Oda
|
İki Kişilik Oda Kişi Başı +2 çocuklu ailede geçerli Yetişkin fiyatı |
İnterconnection oda Tipinde 3 yetişki konaklamaşart ile Kişi Başı |
İki Çocuk olduğu durumlarda 1. Ve 2. Çocuk 3-12 yaş çocuk
|
KODOSK ÜYESİ |
350 € |
385 € |
250 € |
ÜYE DIŞI |
370 € |
400 € |
270 € |
2018 Yılı itibarı ile Superior Family odalarda ilave yetişkin konaklaması yapılamıyor sadece 2 yetişkin + 2 çocuk konaklaması yapılabiliyor. Superior Odalarda geçmeli oda kullanarak 3 yetişkin aynı anda konaklama yapılabilir